Σχετικά με Εμάς

Μετά από χρόνια έρευνας και ανάπτυξης βρισκόμαστε στο βάθρο με τις κορυφαίες εγχώριες προ εκτυπωτικές εταιρείες.

Η Κύρια Παραγωγή μας

Η κύρια παραγωγή μας αποτελείται από κλισέ μαγνησίου και μπρούτζου υψηλών προδιαγραφών, ειδικά για χρυσοτυπία, αναγλυφοτυπία και άλλες εκτυπωτικές εφαρμογές.

quality
Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ

Η εμπειρία χρόνων και ο αυστηρός ποιοτικός έλεγχος.

Ο αυστηρός ποιοτικός έλεγχός και η συνεχής επένδυση στην βελτίωση των εργασιών μας, εξασφαλίζουν την παραγωγή ποιοτικών προϊόντων σε πανελλαδικό και διεθνές επίπεδο.

Επενδύουμε σε κορυφαίες πρώτες ύλες και σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία χρόνων, σιγουρευόμαστε ότι το παραδοτέο προϊόν δεν θα έχει καμία δυσλειτουργία κατά την χρήση του στα εκτυπωτικά μηχανήματα των πελατών μας.
Τα χρόνια εμπειρίας, η εμπιστοσύνη του κόσμου και η αγάπη για καινοτομία αποτελούν τα κύρια χαρακτηρίστηκα του ονόματός μας.

growth
ΕΞΕΛΙΞΗ

Με το βλέμμα στραμμένο στις μελλοντικές προκλήσεις.

Η εξέλιξη είναι απαραίτητη για την βιωσιμότητα και την ευημερία κάθε εταιρίας, πόσο μάλλον αν ανήκει σε έναν τόσο ιδιαίτερο και απαιτητικό κλάδο όπως αυτός των Γραφικών Τεχνών.

Έτσι κι εμείς πάντα πορευόμαστε κατανοώντας τις απαιτήσεις της εκάστοτε εποχής, με σεβασμό στον πελάτη και τις ανάγκες του και προσπαθούμε να βελτιώνουμε κάθε πτυχή της παραγωγής μας, εκσυγχρονίζοντας τον εξοπλισμό μας, χωρίς να ξεχνάμε να στρέφουμε το βλέμμα στο μέλλον και τις πολύ ευπρόσδεκτες προκλήσεις που αυτό θα επιφέρει.

Είμαστε μια οικογενειακή, ελληνική επιχείρηση, η οποία βρίσκεται στον χώρο των γραφικών τεχνών για τρεις γενιές κάτι το οποίο αποτελεί απόδειξη της αξιοπιστίας μας αλλά και της αφοσίωσής μας στο αντικείμενό μας.

grandpa-about-us
0

Κατασκευασμένα Cliché μέσα στο 2022

0

Διεθνείς παραγγελίες ανά έτος

0

Χρόνια εμπειρίας

ΣΧΕΣΕΙΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ

Οι Πελάτες μας

Πολλοί πελάτες μας εμπιστεύονται την Spitieri Cliché για πάνω από 20 χρόνια.

Είναι ιδιαίτερη τιμή για εμάς το γεγονός ότι πολλοί πελάτες μας εμπιστεύονται την Spitieri Cliché για πάνω από 20 χρόνια. Η εμπιστοσύνη τους είναι απόδειξη της σταθερότητάς μας αλλά και μια ελπίδα για την ακμή της ελληνικής αγοράς, μέσα από την συνεργασία και τον αλληλοσεβασμό.

Collaboration

Σκέφτεστε κάποιο project?
Επικοινωνήστε μαζί μας.

Εάν υπάρχει κάποια εργασία που έχετε στο μυαλό σας και θα θέλατε να υλοποιήσετε, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε.
Το έμπειρο προσωπικό της εταιρίας βρίσκεται στη διάθεσή σας για να κάνει τις ιδέες σας πραγματικότητα!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ